About us

Η φωτογραφία μου
Η cactus-ramps δημιουργήθηκε το 2008 στην Ελλάδα,κατασκευάζοντας ράμπες και fingerboards.Tα προιόντα μας είναι εξαρχής φτιαγμένα όλα στο χέρι από άριστης ποιότητας ξύλου.Η αγάπη μας για το fingerboarding δε σταματά μόνο εδώ.H μεγάλη ζήτηση των προ΄ι΄όντων μας και η αγάπη του κόσμου,μας έκανε να δημιουργήσουμε μία ομάδα από fingeboarders απ' όλη την Ελλάδα όπως και απ'όλο τον κόσμο.Με σκοπό όλοι οι φίλοι να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να διαγωνίζονται στους αγώνες που διοργανώνουμε τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.Δημιουργός και κατασκευαστής της cactus-ramps o Nικόλας Bερέμης. Περισσότερες πληροφορίες στο e- mail: cactus.f.b.ramps@gmail.com

                           4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός 

                              Fingerboard

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Fingerboard στην πόλη της Λαμίας με συμμετοχή από πολλά μέρη της Ελλάδας από Κρήτη μέχρι Κεφαλονιά.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που στήριξαν αυτό το πρωτοποριακό  και μοναδικο event στην Ελλάδα.Οπως και τους Dj που μας τρέλαναν με τα τρελά remix τους.
Ο νέος κάτοχος του χρυσού σανιδιού είναι ο Σάκης Καλφόπουλος από την Κρήτη,το ασημένιο σανίδι κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Τσώρος και το χάλκινο ο Χρήστος Μπολούτσος στο game of Skate.
Στο quick race 1ος βγήκε ο Γιώργος Κουμπούρας από Λάμια με 65 πόντους, 2ος ο Καλφόπουλος Σάκης με 60 πόντους, 3ος ο Τσώρος Κωνσταντίνος, ο οποίος ήρθε σε ισοβαθμία με τον Μιχάλη Τσούλο με 35 πόντους.
Στη συνεχεία ακολούθησε το παιχνίδι του καλύτερου και δυσκολότερου fingerboard trick όπου νικητής ήταν ο Κουμπούρας που με την 3η προσπάθεια κατάφερε να πετύχει 360.
Αμέσως μέτα τα παιχνίδια κληρώθηκαν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας...
Τέλος ακολούθησε πάρτυ και χορός μέχρι τις 2 το πρωί!
Δείτε το video από τον διαγωνισμό: